Fix în perioada postului, domnii ar ieşi la un grătar, însă doamnele ar strâmba din nas. Ele se plâng că, pe lângă faptul că e post și nu gustă carne, vine vara, merg la plajă și trebuie să încapă în costumul de baie. Soluţia? O avem noi.

În timp ce domnii își vor rumeni pe grătar o ceafă de porc și vor întoarce de pe o parte pe cealaltă micii, doamnele se pot bucura și ele de bunătăți de post și care nu le pun în pericol silueta.

Propunerea noastră pentru cele (sau, de ce nu, pentru cei) care țin la siluetă sau la regulile bisericii  sună așa: niște dovlecei, câteva roșii (preferabil cherry), ceapă (preferabil roșie, că e mai dulce) și alte legume preferate aruncate pe un băț de frigăruie.

La final, sugestia noastră e ca domnii să se delecteze cu o bere (preferabil rece), iar doamnele cu o apă plată. Dar după ce se vor uita pieziș la ei cum se răcoresc cu bere, credem cu tărie că vor gusta și ele câte una.

Astfel, ieșirile în familie, între prieteni sau colegi, la iarbă verde, indiferent de post și siluetă vor împăca pe toată lumea.